Kennis

We zijn al ruim een decennia gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve bezoekers, leads en sales en helpen organisaties met het creƫren, optimaliseren en verspreiden van content via relevante digitale kanalen. Daarbij automatiseren we zoveel mogelijk digitale communicatie met leads en klanten. We bouwen workflows om leads voort te bewegen door te klantreis en we helpen sales om deze leads effectiever en efficiƫnter op te volgen, zodat de omzet sterk stijgt.

We schakelen snel en flexibel, samen met de klant en alle betrokken partijen, zoals webbouwers en reclamebureaus. Maar wel op het tempo dat past bij de organisaties en de doelstellingen.

Drijfveren

Loyaliteit, Idealisme en Bekwaamheid zijn drijfveren die hoog in ons vaandel staan, naast presteren, nieuwgierigheid en creativiteit. We gaan tot het uiterste in het behalen van doelstellingen voor onze klanten. Vertrouwen is cruciaal in de dienstverlening en goede resultaten een bodem voor langdurige samenwerking.

We willen daarbij niet zomaar ‘aan de slag’. Er moet een bovenliggend meetbare en realistisch doel zijn waarin we ons vastbijten met elkaar. Meer omzet, meer of een hogere kwaliteit leads, maar ook doelen als het lanceren van een nieuw product in een nieuwe markt zijn aanleiding om met ons het gesprek aan te knopen.

Team

Ons team bestaat uit doorgewinterde vakspecialisten. Allemaal met meerdere jaren ervaring en in staat om harde resultaten te behalen. Waar nodig werken we samen met externe partners, geselecteerd op basis van het feit dat ze dezelfde drijfveren met ons delen.

Wil je weten met wie je te maken krijgt? Kijk dan op onze teampagina!