We're looking for talented pro's!

Word jij lid van onze gilde? Bekijk onze vacatures.

Een jong en groeiend bedrijf

Way to
victory

Waren we begin 2020 nog met 4 collega's, nu zijn we al met een vakkundig en leergierig team van 8. En zoekende, want we hebben nog een aantal posities openstaan.

Zit er wat voor jou bij? Laat wat van je horen! Twijfel je of je in onderstaande profielen past? Laat dan ook gewoon wat van je horen. We zoeken in vakjes, maar denken en handelen niet in vakjes dus als je de juiste ambities hebt en het matched dan valt er vast wat te organiseren.

Tot snel?

Vacatures

Zit er wat tussen voor jou?

Medior SEO Marketeer

Wij zoeken een Medior SEO Marketeer met het vermogen om (doorlopende) klantprojecten te leiden en te sturen.
inbound strategie close

Digital Marketing Consultant

Weet jij hoe je een digital project begeleid van A tot Z? Word jij warm van strategie, planningen en budgetten en de organisatie daarvan? En wil jij dat samen met onze collega's voor (inter)nationale succesvolle bedrijven doen?
Inbound strategie convert

Medior B2B Content Marketeer

Ben jij een enthousiaste en creatieve B2B content marketeer met een enorme portie digitale wijsheid op het gebied van creatieve inbound & content marketing (campagnes) & storytelling? Weet jij hoe de hazen lopen binnen jouw vakgebied?

inbound-marketing-attract

Over Ons

Creators of
Digital Victory

Wij laten mensen en organisaties groeien en excelleren in een wereld die steeds meer bepaald wordt door digitale sales & marketing. We zorgen als Growth Agency voor meer bezoekers, meer leads en meer business door het optimaal inzetten van alle mogelijke digitale middelen en kanalen, zoals inbound marketing, zoekmachinemarketing, content marketing en display marketing, maar ook automatisering en optimalisatie van sales-systemen en processen.

We zijn sinds 2017 een HubSpot Solutions Partner en helpen organisaties met het inventariseren, implementeren, digitaliseren en automatiseren in HubSpot. Onze experts lopen voorop op het gebied van digitale sales & marketing. Deze kennis en ervaring delen we graag met onze klanten en partners zodat we gezamenlijk verder groeien en digitale overwinningen behalen. Daar geloven we in, daar staan we voor.

Banner-nieuwsbrief

 

Wat bieden wij je?

Zit er wat tussen voor jou?

Realiseer je eigen groei

Wij geven je graag de vrijheid, verantwoordelijkheid en middelen om groei te realiseren. Groei voor jezelf, de mensen om je heen én natuurlijk voor onze klanten. Denk bij middelen aan scholing, coaching, trainingen of bijvoorbeeld het bezoeken van (buitenlandse) events.

persoonlijke-groei

Bepaal je eigen werktijden & locatie

Je bepaalt je eigen werktijden, locatie en maak gebruik van 30 vakantiedagen. Om goed te presteren is het belangrijk om een goede balans tussen werk en privé te hebben en je reserves regelmatig op te laden. Je krijgt ook 30 vakantiedagen (op basis van 40-urige werkweek).
eigen-werktijden-locatie

Vergoeding naar kennis & kunde

Het salaris schalen we op dat past bij jouw kennis en kunde, maar ook bij je ambitie en groei. We zien salaris als een vergoeding voor je inzet, toewijding, groei, resultaten & loyaliteit.
passende-vergoeding

Ambitieuze omgeving en plannen

Een ambitieuze omgeving met mooie groeiplannen én mogelijkheden. De komende jaren gaan we voor de prijzen. Nóg meer leuke en winstgevende projecten doen en naar de top van NL. En jij kunt daar onderdeel van zijn!
ambitieuze-plannen

Loyaliteitsbonus en inflatiecorrectie

Je ontvangt jaarlijks een loyaliteitsbonus en inflatiecorrectie. Je werkt bij en met ons. Niet voor ons. En dat waarderen we. Blijven loont. En we willen graag dat je salaris zijn waarde behoudt.

loyaliteitsbonus-inflatiecorrectie

Leuke activiteiten

We organiseren leuke activiteiten met elkaar om samen te ontspannen. Work hard, play harder. Donderdag Broodbode, Vrijdagmiddagborrel en uitjes.

team-activiteiten