HubSpot Marketing Hub

De juiste content op het juiste moment en de juiste plaats.

Wat is de Marketing Hub?

Learn about
Marketing Hub

Bereik je doelgroep, verhoog je conversie en genereer meer klanten met deze marketing automation tool van HubSpot. Campagnes over meerdere kanalen, die je in één overzicht kunt monitoren. Samen richten we deze zo in, dat jij met gepersonaliseerde content de juiste doelgroep overtuigt. Zo behaal jij digital victory doordat jij niet alleen tijd wint, maar ook sales én groei van jouw bedrijf.

Plan campagnes met de Marketing Hub

Welke mogelijkheden biedt de Marketing Hub?

Benefits of
Marketing Hub

Leadgeneratie

Trek meer bezoekers en de juiste doelgroep aan. Converteer ze vervolgens naar leads door relevante landingspagina's, opvallende CTA-knoppen en heldere formulieren.

Landingpages en Formulieren

Marketing automation

Automatiseer en beheer eenvoudig marketingprocessen en campagnes met behulp van workflows. Zo krijgen leads op het juiste moment gepersonaliseerde informatie te zien en verhoog je conversie percentages.

Marketing automation

Campagnes

Richt campagnes in van A tot Z en beheer en optimaliseer alles vanuit één platform; de Marketing Hub is jouw centrale punt.
campaigns-hub

Analytics

Krijg een volledig overzicht van de prestaties van je campagnes, hoe de klantreis verloopt en welke leads converteren in klanten.

Analytics dashboarding

Dankzij de Marketing Hub:

Solutions of
Marketing Hub

Is er een minder strak budget nodig.

Is er een hogere betrokkenheid met klanten.

Is het bewijzen van de ROI makkelijker.

Ready for victory with HubSpot?

Inbound marketing guide

More
HubSpot
download-hubspot-ebook

Gratis e-book

Klaar voor de overwinning met inbound marketing? Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis ons e-book in je inbox.

Ja, ik wil overwinningen behalen met inbound marketing!