Folders.nl

Het doel was om minimaal
100.000 gebruikers de nieuwe app
van Folders.nl
te laten installeren.

Over Folders.nl

The
challenge
Folders.nl is een applicatie waarmee de gebruiker eenvoudig actuele folders van retailers kan bekijken en zo op de hoogte kan blijven van aanbiedingen die voor hem interessant zijn. Het is de opvolger van de populaire Spotta-app. De applicatie is volledig nieuw opgebouwd. Het bedrijf heeft de ambitieuze doelstelling om minimaal 100.000 gebruikers van Spotta de nieuwe Folders app te laten installeren.

Uitdagingen:

Voorheen was Spotta de applicatie die WePublish aanbood om op de hoogte te blijven van de folders en aanbiedingen. Echter waren de oude techniek aanleiding om een compleet nieuwe app te lanceren. Onder een nieuwe naam: Folders.nl. Door een compleet nieuwe app te lanceren, ontstond de uitdaging om alle bestaande gebruikers mee te krijgen naar de nieuwe applicatie.
Het doel was om minimaal 100.000 gebruikers de nieuwe app van Folders.nl te laten installeren. Hiervoor werden de bestaande gebruikers van Spotta aangespoord om de nieuwe applicatie te installeren, en er wordt ook gezocht naar manieren om nieuwe gebruikers aan Folders.nl te binden. Ook de aanwezigheid (of komst) van concurrentie op de voor Spotta en Folders.nl gerelateerde zoektermen in de app-stores was reden tot zorg om dit doel te behalen.
Heb jij net als Folders.nl een uitdaging voor ons?
Neem contact op

Onze impact

Er zijn ruim 1.100.000 weergaven van de app gerealiseerd.

Er is 17.000 keer geklikt (1,5%).

Bijna 6.000 extra apps geïnstalleerd (35,3%)

Heb jij een uitdaging voor ons?

Inbound Marketing Guide

More
Inbound
eBook

Gratis e-book

Klaar voor de overwinning met Inbound Marketing? Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis ons e-book in je inbox.

Ja, ik wil overwinningen behalen met Inbound Marketing!