Axxemble

Axxemble wil het aantal leads- en
daarbij het aantal klanten-
van de software verhogen
met 360% voor 2023.

Over Axxemble

The
challenge
Axxemble wil organisaties op een concrete slimme en praktische wijze ondersteunen bij een adequate informatiebeveiliging en privacybescherming. Hiervoor is de software Base27 ontwikkeld.

Uitdagingen:

Toen Axxemble bij Webiteers kwam voor ondersteuning in de online marketing, maakte het bedrijf weinig gebruik van online kanalen, zoals e-mail (denk aan het versturen van een nieuwsbrief, follow-up mailing), referral marketing, display en remarketing en social media. Ook werd er geen gebruik gemaakt van workflows, PR/content op externe websites, display- en remarketing via sociale media.

De eerste uitdaging van Axxemble lag bij het genereren van voldoende verkeer om leads te genereren, de kanalen onder uitdaging 1 beter in te zetten en conversiepaden te kunnen optimaliseren.

Om de doelstellingen van Axxemble te realiseren is het cruciaal om van Axxemble een autoriteit te maken op het gebied van informatiebeveiliging. Vanuit een kennisdelende positie kan Axxemble de software Base27 aanbieden inclusief ondersteunende diensten.

Heb jij net als Axxemble een uitdaging voor ons?
Neem contact op

Onze impact

Het organische verkeer is met ruim 147% gestegen.

Het aantal nieuwe leads is met 208% gestegen.

Heb jij een uitdaging voor ons?

Inbound Marketing Guide

More
Inbound
eBook

Gratis e-book

Klaar voor de overwinning met Inbound Marketing? Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis ons e-book in je inbox.

Ja, ik wil overwinningen behalen met Inbound Marketing!