B2B Website Strategie

Voor een website die leads genereert

Wij helpen je online groeien

Way to
victory

Wij begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van een B2B website die de zoekbehoefte en intentie van potentiële klanten zo veel mogelijk beantwoordt. Door het opzetten van een doordachte en effectieve strategie zorgen we ervoor dat jouw website zich onderscheidt, online groeit en meer leads genereert. 

Ben jij klaar voor een strijdplan om digital victories te behalen met je website? 

high-five-1920

Waarom website strategie?

WEBSITE
STRATEGY
Een website is een steeds belangrijker onderdeel en veelal het startpunt voor het contact met potentiële klanten. Het hebben van een website strategie geeft richting aan de tactische middelen die nodig zijn om de doelstellingen van jouw organisatie te behalen.

We helpen je bij:

Het in kaart brengen van doelstellingen
Samen beoordelen we de rol van de huidige website binnen de klantreis van de gewenste doelgroep. Hierbij kijken we kritisch naar de prestaties en bepalen we de stappen om jouw doelstellingen te realiseren.

Website structuur & wireframing 
Op basis van de zoekbehoefte van de klant richten we strategisch de website in, waardoor bezoekers de informatie op een snelle manier vinden en eenvoudig kunnen navigeren. 

Website migraties
Onze ervaring in website migratie garandeert een soepele overgang naar een nieuwe website of bij het samenvoegen van verschillende websites, zonder verlies van SEO-posities. We begeleiden het proces zorgvuldig, waardoor de nieuwe website een sterke basis heeft om online te kunnen groeien.

Meetbaarheid
Wij helpen bij het implementeren van analysetools en het instellen van relevante KPI's om de prestaties van jouw website te meten en te optimaliseren. Door continue monitoring en analyse kun je snel optimalisatie kansen identificeren en benutten.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen
Neem contact met ons op

Deze bedrijven gingen je voor:

Website
success

SequriX

Wij hebben SequriX geholpen met een nieuwe en volledig geïntegreerde HubSpot website.

Bekijk de website

Base27

Wij hebben Base27 geholpen met een internationale website migratie. 

Bekijk de website

Waarom
Webiteers?

OUR
GUIDANCE

Website migraties

We onderscheiden ons in onze expertise in SEO. Bij migraties of samenvoegingen van websites begeleiden we het proces zorgvuldig, met als doel om de resultaten uit zoekmachines van websites te waarborgen of te versterken.

Data-gedreven website optimalisaties

Data staat centraal in onze aanpak. Wij helpen je bij het implementeren van analysetools en het instellen van relevante KPI's om de prestaties van jouw website te meten en te optimaliseren. Met continue monitoring en analyse bieden we inzicht in het gebruikersgedrag en identificeren we snel optimalisatie kansen.

Expertise en ervaring met website fusies & migratie

Ons team van professionals heeft al veel bedrijven succesvol begeleid door complexe processen zoals website migraties en het opnieuw inrichten van de websitestructuur en wireframes. Onze rol als consultant en begeleider zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid effectief wordt verbeterd.

Hulp nodig met je B2B website?

DISCOVER
OPPURTUNITIES

Op zoek naar een strijdplan om met jouw B2B website digital victories te behalen?  Onze specialisten staan  klaar om jouw bedrijf te begeleiden met de strategieën en implementaties die nodig zijn voor een succesvolle online aanwezigheid. Zo bekijken we per website wat er nodig is en stellen we een op maat gemaakt plan voor.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van een website die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Inbound Marketing Guide

More
Inbound
eBook

Gratis e-book

Klaar voor de overwinning met Inbound Marketing? Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis ons e-book in je inbox.

Ja, ik wil overwinningen behalen met Inbound Marketing!