Braam Kliniek

De doorgevoerde content wijzigingen
hebben afgelopen jaar gezorgd voor
een stijging in organisch
verkeer van 15%.

Over Braam Kliniek

The
challenge
De Braam Kliniek is een erkend zelfstandig behandel centrum (ZBC) gespecialiseerd in het behandelen van spataderen (flebologie) en aambeien. Webiteers is gevraagd om de vindbaarheid van de website te vergroten. Het doel is om elk jaar het organische verkeer met minimaal 10% te verhogen. Naast optimalisatie-werkzaamheden ondersteunen we ook op het gebied van advertising.

Uitdagingen:

Braam Kliniek bevindt zich in de medische sector en heeft met strengere richtlijnen te maken in verband met gezondheidsrisico's en privacy van de doelgroep. Zo is gerichte remarketing niet mogelijk en is betrouwbare content een vereiste om goed te positioneren in de zoekmachines.

Bij aanvang van de samenwerking was er weinig content op de website aanwezig en werden onderwerpen kort behandeld. Na enkele Google algoritme updates werd het duidelijk dat de voorgaande content niet voldeed aan de kwaliteitseisen van websites in de medische sector. Om te voldoen aan deze eisen was het nodig de content op de website te herstructureren.
Heb jij net als Braam Kliniek een uitdaging voor ons?
Neem contact op

Onze impact

Het eerste jaar is het organische verkeer met 15% gegroeid.

In de eerste maanden van het jaar erna is het organisch verkeer met 23% gestegen.

Heb jij een uitdaging voor ons?

Inbound Marketing Guide

More
Inbound
eBook

Gratis e-book

Klaar voor de overwinning met Inbound Marketing? Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis ons e-book in je inbox.

Ja, ik wil overwinningen behalen met Inbound Marketing!