Leadgeneratie

Vind en verover de juiste potentiële klanten

Targeting van potentiële klanten

Way to
victory

Meer klanten werven, een betere relatie met ze opbouwen en meer klantinzicht krijgen: dat is ons doel. Samen brengen we in kaart wie je potentiële klanten zijn en hoe we deze online bereiken én overtuigen.

Meer leads genereren

Zo maken we leads van websitebezoekers:

The only
way

Call to Actions (CTA)

Door passende knoppen op jouw website toe te passen, overtuigen we bezoekers om acties te ondernemen. Zoals het aanvragen van e-books, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het invullen van een contactformulier.

Formulieren

We plaatsen formulieren op de landingspagina's van je website, waar bezoekers hun contactgegevens kunnen achterlaten in de daarvoor bestemde velden.

Landingspagina

Hier komt jouw bezoeker op terecht vanuit een zoekopdracht. De pagina heeft een specifiek doel met passende CTA-knoppen. Zo proberen we de bezoeker te overtuigen om zijn of haar contactgegevens achter te laten.

Conversieoptimalisatie

Bovenstaande punten testen en optimaliseren we. Samen met jou kijken we bijvoorbeeld welke knoppen het beste werken, hoe vaak daarop wordt geklikt en hoe we daar meer leads uit kunnen halen.

Inbound Marketing Guide

More
Inbound
eBook

Gratis e-book

Klaar voor de overwinning met Inbound Marketing? Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis ons e-book in je inbox.

Ja, ik wil overwinningen behalen met Inbound Marketing!